Gables Cottage

Mayfield

BBM were approached by clients in the advertising industry to convert an Edwardian Barn into a media-based teleworking office and living space for their expanding family.

Our design approach has resulted in the retention of key original features whilst attaining a modern design aesthetic with the use of stainless steel, birch-faced plywood and contemporary bespoke furniture specifically designed with the client’s computer hardware and ergonomic requirements in mind. The design considered all aspects of how the barn would be used by the clients and houses a photographic workshop, garage and shower facilities. The facility has enable the clients to reduce their need to commute, thus saving money, reducing stress as well as the negative effects of pollution upon the environment The project has featured in many publications including The Sunday Times Magazine which has led to other similar commissions for high quality contemporary interior design.

Interiors, Residential